Vehicule de ocazie

Bine ai venit in lumea masinilor de ocazie!
MERIDIAN Ocazie iti ofera cele mai convenabile preturi cele mai folositoare servicii pentru achizitia de auto rulate si recuperate!

Parcul auto MERIDIAN Ocazie contine sute de autoturisme de diferite tipuri : avem orice categorie de autoturism de care clientii nostri au nevoie, de la berline, hatchback-uri si break-uri pana la SUV-uri, pick-up-uri si autoutilitare, provenite din cumparare directa sau recuperate leasing.

Leasing auto rulate

Toate autoturismele din parcul auto MERIDIAN Ocazie beneficiaza de garantie, revizie si inspectie tehnica periodica valabile, provenienta lor fiind intotdeauna documentata corespunzator.

Clientii nostri beneficiaza de cele mai bune servicii de consulting pe parcursul procesului de cumparare si dupa ce acesta ia sfarsit. In plus, pentru orice achizitie de masini rulate poti alege finatarea prin leasing financiar.

Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a cauta masina de ocazie care ti se potriveste, viziteaza unul dintre parcurile auto MERIDIAN Ocazie sau acceseaza www.meridianocazie.ro