MERIDIAN Grup

Excelenta – Tintim catre cele mai inalte standarde profesionale si depunem toate eforturile pentru a progresa continuu in tot ceea ce facem.

Profesionalism – Suntem dedicati activitatii pe care o desfasuram si dam dovada de un inalt grad de competenta in sfera noastra de lucru.

Inovatie – Ne folosim permanent de experienta dobandita pentru a le livra clientilor nostri cele mai noi si practice solutii.

Acestea sunt valorile care stau la baza Grupului MERIDIAN si care i-au guvernat evolutia in cei peste 20 de ani de activitate. Eforturile sustinute pentru aplicarea acestor valori au facut ca MERIDIAN Grup sa devina nu doar o companie importanta din mediul de business din Romania, ci si un partener de incredere pentru toti clientii si colaboratorii sai.

In cadrul grupului MERIDIAN ne mandrim cu puternicul devotament al angajatilor nostri si cu realizarile deosebite care rezulta din acest gen de devotament. Inaltul nivel de cooperare dintre membrii echipei nu poate fi insa atins decat intr-o atmosfera de incredere, de comunicare deschisa, sincera si de respect. Fiecare membru al echipei este constient de faptul ca, prin deciziile pe care le ia, prin atitudinea si prin comportamentul adoptate, devine responsabil de imaginea grupului MERIDIAN in societate.

Astfel, entuziasmul, spiritul de echipa, precum si permanenta orientare catre dezvoltarea profesionala se reflecta in calitatea serviciilor pe care le oferim si in gradul inalt de satisfactie al clientilor care apeleaza la serviciile noastre.

Companiile din grupul MERIDIAN isi desfasoara activitatea in domenii dintre cele mai diverse, obiectivul principal fiind acelasi: furnizarea de produse si servicii la cele mai inalte standarde.

 

MERIDIAN AUTO: www.automeridian.ro

  •  Vanzari auto noi – ii invitam pe clientii nostri in doua showroom-uri auto MERIDIAN in care pot admira si testa cele mai noi modele marca Dacia si Renault si unde consilierii de vanzari le stau la dispozitie pentru a le oferi detalii tehnice si comerciale si a-i ajuta să faca cea mai buna alegere.
  • Service auto multimarca – atelierele MERIDIAN de mecanica si de caroserie dispun de personal profesionist, cu vasta experienta, ce efectueaza lucrari de intretinere si reparatii pentru toate autoturismele aflate in garantie si post-garantie, marca Dacia-Renault, dar si alte marci.
  • Servicii de asigurari – colaboram cu cele mai importante societati de asigurare-reasigurare prezente pe piata romanesca si oferim servicii care includ toate tipurile de asigurari, atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

 

MERIDIAN Ocazie: www.meridianocazie.ro

  • Vanzari auto second-hand – MERIDIAN Ocazie isi asteapta clientii cu un parc de peste 200 de modele de autovehicule rulate, de diferite marci, verificate si testate de personal autorizat, cu istoric de achizitie si service in intregime cunoscut si beneficiind de garantie conform normelor in vigoare.

 

MERIDIAN TAXI si NATIONAL TAXI: www.meridiantaxi.ro & www.nationaltaxi.ro

  • Taximetrie – suntem printre primii furnizori de servicii de taximetrie din Romania. Ne adaptam in permanenta la nou, cautam tehnologii, introducem servicii noi pentru a depasi asteptarile clientilor nostri.

 

MERIDIAN Rent a car: www.rentacarmeridian.ro

  • Inchirieri Auto – oferim spre inchiriere autoturisme si accesorii auto, oferindu-le clientilor posibilitatea de a alege din peste 100 de modele auto, in functiile de preferinte. Tinem cont de toate solicitarile pe care le primim si venim in intampinarea ta cu solutii complete care iti vor satisface nevoile.

 

ASCEND Media: www.ascendmedia.ro

  • Publicitate neconventionala – publicitate pe tranzit, ce foloseste drept suport masinile de taxi (atat exteriorul, cat si interiorul acestora) si publicitatea in lifturile din blocuri de locuinte si cladiri de birouri.

 

MERIDIAN Construct: www.meridianconstructii.ro

  • Constructii – constructii noi, consolidari si restaurari, amenajari interioare, consultanta tehnica de proiect, managementul costurilor, facilitarea obtinerii autorizatiilor si avizelor sunt doar cateva dintre serviciile pe care le oferim in domeniul constructiilor. Compania dispune de cele mai avansate tehnologii si de o gama diversificata de produse, reusind astfel sa raspunda cu succes cerintelor clientilor sai.

 

MERIDIAN Energy

  • Energie prin microhidrocentrale – asiguram servicii complete in domeniul furnizarii de energie electrica si le oferim clientilor nostri solutii dedicate si adaptate cerintelor lor.

 

Mai multe detalii despre activitatea noastra gasesti accesand www.meridiangrup.ro