Confidentialitate

MERIDIAN Leasing in calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului http://www.meridialeasing.ro/ se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al tuturor informatiilor furnizate de catre dumneavoastra. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania.

MERIDIAN Leasing utilizeaza metode si tehnici de securitate, precum si politici interne si proceduri de lucru aplicabile salariatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte persoane decat in conditiile legii.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 667/2001, va informam ca beneficiati de dreptul de acces, opozitie si interventie in orice moment asupra datelor personale inscrise in formularele existente pe site.

Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Puteti accesa acest site fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie cu privire la datele dumneavoastra personale. Se pot obtine insa informatii in mod automat la vizitarea site-ului http://www.meridianleasing.ro/, serverul de web inregistrand numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, precum si site-ul web de la care ne vizitati, dar acestea nu pot fi asociate vreunei persoane. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra.

MERIDIAN Leasing, preocupat de transparenta si protectia drepturilor dumneavoastra, nu-si va procura informatiile care sa permita unor terte persoane sa va identifice personal, exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ni le comunicati, prin completarea si trimiterea formularelor ce figureaza pe acest site. Aceste informatii sunt confidentiale si pastrate de catre membrii MERIDIAN Leasing.

Informatiile cu caracter non-personal pe care ni le comunicati si care se pot referi la preferintele si interesele dumneavoastra vor fi utilizate pentru a crea si a va propune produse si servicii adaptate gusturilor dumneavoastra.

Scopul utilizarii si dezvaluirii datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre MERIDIAN Leasing in activitati de marketing (inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, de promovare a noilor oferte, produse si servicii), administrare baza de date clienti si asistenta clienti.

Prin acceptarea prezentului document, declar ca imi exprim consimtamantul in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, cuprinse in formularele completate pe site, sa intre in baza de date a membrilor MERIDIAN Leasing, a imputernicitilor si/sau reprezentantilor acestora, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestea in orice activitati si scopuri legate de marketing, in conformitate cu legislatia in vigoare – Legea 677/2001.

Drepturile si responsabilitatile persoanelor vizate

MERIDIAN Leasing este operator de baze de date personale inregistrate sub numarul 5925, Conform legii nr. 677/2001, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa companiei MERIDIAN Leasing, departamentul Marketing, persoanele ale caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate isi pot exercita urmatoarele drepturi:

  • sa li se confirme in mod gratuit, o data pe an, daca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa intervina asupra datelor transmise;
  • sa se opuna prelucrarii datelor pe motive intemeiate si legitime de situatia lor particulara;

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul,
  • sa mentineti si sa innoiti datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete, atunci cand situatia o cere.

Totodata, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge informatiile sau site-ul;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare.
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente;
  • sa publicati un material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

In caz de nerespectare a acestor conditii, MERIDIAN Leasing se va disocia de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

Modificari ale politicii de confidentialitate

MERIDIAN Leasing isi rezerva dreptul de a revizui si actualiza in orice moment continutul website-ului http://www.meridianleasing.ro/, precum si Politica de Confidentialitate, fara niciun fel de notificare prealabila. Acestea vor fi publicate in aceasta pagina web, de aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune, pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Pentru orice intrebari in legatura cu informatiile cuprinse in aceasta pagina, va rugam sa ne contactati la adresa de email: contact@meridianleasing.ro