Buy back

MERIDIAN Ocazie achizitioneaza auto rulate, orice marca, orice model.

Ai urmatoarele avantaje daca vinzi masina la MERIDIAN Ocazie:

  • Vanzare sau contrapartida: ai posibilitatea de a achizitiona imediat o alta masina economisind astfel timp si bani. In cazul in care masina este cumparata cu credit sau leasing, te putem ajuta sa o achiti in intregime.
  • Obtii banii imediat: plata se efectueaza prin transfer bancar, in maxim 48 de ore de la intocmirea documentatiei.
  • Simplu, rapid si sigur: vasta experienta pe care o avem ne permite sa simplificam orice tranzactie pentru clientii nostri. Oferim consiliere in legatura cu toate formalitatile necesare pentru transcrierea dreptului de proprietate, radiere, vanzare, cumparare, inmatriculare si asigurare auto.
  • Siguranta unui pret corect: in urma evaluarii autovehiculului pe care doresti sa il vinzi iti vom oferi intotdeauna un pret corect.
  • Contrapartida avantajoasa: in cazul in care iti doresti o masina mai noua iti oferim posibilitatea de a achizitiona o alta masina, noua sau rulata, iar masina ta va fi achizitionata de MERIDIAN Ocazie in conditii avantajoase pentru tine. In cazul in care este necesara o diferenta de bani, o poti achita cash sau poti opta pentru finantare in leasing.

Pentru o evaluare a masinii tale poti face o programare utilizand formularul de mai jos sau ne poti contacta in locatiiile:

MERIDIAN SUD , in Str Turnu Magurele, Nr. 52-62, Sector 4, Bucuresti

Program pentru evaluari: de Luni pana Vineri, 8.00 – 16.00


Vizualizare hartă mărită

MERIDIAN VEST, in B-dul Iuliu Maniu, Nr. 319-329, Sector 6, Bucuresti

Program pentru evaluari: Luni, Miercuri si Vineri, 8.00 – 16.00


Vizualizare hartă mărită